Til jouw zorg naar
een hoger niveau

Als gevestigde aanbieder in het zorglandschap ben je de pioniersfase ontgroeid. Nu is het tijd om je strategische koers, werkwijze en processen onder de loep te nemen.

Hoe speel je doorlopend in op de groei van jouw organisatie? En hoe zorg je ervoor dat kwaliteit op elk niveau geborgd blijft? Wat je vraagstuk ook is, wij denken met je mee.

Richt je organisatie slim en simpel in

Past jouw interne organisatie nog bij de strategische koers? Of is het tijd om opnieuw de verbinding te leggen? Dan zijn wij jouw gesprekspartner. Samen duiken we in jouw organisatie – en richten deze weer slim en simpel in.

Praktische vragen? Ook daar helpen we je bij. Denk aan het opstellen van een kwaliteitsjaarverslag of de afwikkeling van een inspectiebezoek.

Meet kwaliteit in jouw organisatie

Elke zorgorganisatie heeft sterke kanten en verbeterpunten. Waar liggen kansen voor jouw organisatie? En wat zijn mogelijke risico’s? Met een kwaliteitsmeting brengen wij dit voor je in kaart.

Het resultaat? Heldere actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. Daarnaast kunnen wij metingen uitvoeren op specifieke thema’s, zoals het cliëntdossier, de tevredenheid van medewerkers of de veiligheidscultuur.

Krijg grip op je interne processen

Als zorgaanbieder balanceer je continu tussen zorg, beleid en kwaliteit. Je wilt tevreden cliënten, blije medewerkers én een organisatie die goed in elkaar steekt. Wat kan er efficiënter?

Wij helpen je bij het opstellen van toegankelijke procedures en kraakheldere documenten. Zodat jij in alle rust de beste zorg kunt leveren.

Aan de slag met je zorgcontract

Wil jij gecontracteerde zorg bieden? Wij weten wat daarbij komt kijken. Wij lezen met je mee en bewaken de deadlines. Ook helpen wij je met het opstellen van de benodigde documenten.

Tijdens het gehele proces blijven wij betrokken, van de voorbereiding tot het moment van indienen. Samen vergroten we de kans op succes.

Van stip op de horizon naar een concrete aanpak? 

Buro KliX biedt zorgaanbieders nieuw perspectief. En krijgt alle neuzen weer dezelfde kant op. Met welk vraagstuk kunnen wij je helpen? Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact