Ondernemerschap in onzekere tijden

Gepubliceerd op: Suzanne van Doorn

Ondernemerschap in onzekere tijden

Eén ding is zeker. Het leven gaat door. Ook nu de wereld op zijn kop staat. Als kersverse ondernemers zetten we – ondanks alles – de schouders eronder. Doorgaan is onze enige optie. We barsten namelijk van de ideeën om bij te dragen aan de zorg. Benieuwd in welke fase Buro KliX nu verkeert? We delen graag meer over ons ondernemerschap in onzekere tijden.

De afgelopen weken waren een wervelwind van blijdschap, trots, maar ook van een stapje terug. Hoewel het starten van een bedrijf een mijlpaal is, moesten we flink omschakelen. Het werd tijd om onze volgende stap te bepalen. Vooral nu zorgaanbieders collectief overweldigd worden.

Onze focus ligt op het realiseren van een digitale oplossing voor de zorg

Hoewel we je daar nog niet alles over kunnen vertellen, nemen we je toch mee in het proces. De eerste gesprekken zijn namelijk al gevoerd. We gingen (digitaal) om de tafel met verschillende ontwikkelaars. Ons doel? Een toffe partij vinden die onze applicatie kan realiseren.

We zijn inmiddels op de goede weg en onvermoeid enthousiast! De komende maanden delen wij dan ook meer over onze digitale oplossing voor de zorg. Je leest er alles over op onze blog. Ook kun je Buro KliX volgen op LinkedIn, Instagram en Facebook. Houd je ons in de gaten?

Met ondersteuning op afstand helpen wij zorgaanbieders toch vooruit

Ondernemen ten tijde van de coronacrisis vraagt om creativiteit en improvisatie. Gelukkig kunnen wij zorgaanbieders ook op afstand van dienst zijn. Zo kunnen wij je digitaal ondersteunen op het gebied van documentbeoordeling. Ook als je vastloopt in je strategie of interne processen is een videogesprek in een paar klikken geregeld. Slim, simpel en samen – dat kan natuurlijk ook online!

Tegelijkertijd werken we aan themagerichte workshops om je ook in deze tijd op weg te helpen. Ligt er in jouw zorgorganisatie een vraagstuk dat langzamerhand in een obstakel verandert? Laat het ons weten. We organiseren namelijk graag doelgerichte workshops waar jij als zorgaanbieder iets aan hebt.

Hoewel we aan deze onzekere tijden niets kunnen veranderen, zijn wij enthousiaster dan ooit. Onze passie voor het Nederlandse zorglandschap is bijlange na niet gedoofd. Ben je in jouw zorgorganisatie het overzicht kwijt? En heb je behoefte aan een sparringpartner? Neem gerust contact met ons op.