Welk certificaat voor de zorg past bij mij?

Jij wilt de allerbeste zorg ooit leveren én voldoen aan alle eisen. Het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) staat daarom hoog op je lijstje. Omdat de gemeente, zorgverzekeraar of het zorgkantoor dat eist. Of omdat je met een certificaat een streepje voor hebt op andere zorgaanbieders. Het enige probleem: je weet niet welke norm de perfecte match is...

Welk certificaat voor de zorg past bij mij?

Certificering in de zorg Eerst jij, dan de norm

Kies ik voor ISO 9001 of een van de HKZ-normen? Dat is vaak een van de eerste vragen die we krijgen. En dat snappen we heel goed. Iedereen om je heen lijkt namelijk vanuit die normen te denken. Wij doen dat anders. Jouw organisatie is ons uitgangspunt. Vervolgens vinden we de norm die daar het best bij past.

Onze aanpak rondom certificering in de zorg? Die is slim, simpel en samen. Op een berg papierwerk zit natuurlijk niemand te wachten. Liever zorgen we voor heldere documentatie en actiepunten waar je direct mee aan de slag kunt. Je zult zien: het implementeren van een KMS is een stuk minder ingewikkeld dan je denkt.

Heb jij haast met certificering in de zorg?

Dat vinden wij meer dan logisch. Wij sprinten graag met je mee! Na onze kennismaking kun je daarom direct van start. Samen zorgen we voor een slim, simpel (en zelfs leuk) kwaliteitssysteem. Mogen we jou binnenkort verder helpen?

Kom maar op!