Wij helpen zorg aanbieders in de
breedste zin
van het woord

Of het nu gaat om organisatieadvies, kwaliteitscertificering of zorginkoop en aanbesteding. Het verankeren van kwaliteit in jouw organisatie – dat is ons doel. Met een praktische en persoonlijke aanpak helpen we zowel nieuwe als bestaande zorgaanbieders orde op zaken stellen.

Daardoor heb je meer tijd, meer rust en meer structuur in je organisatie.

Geef (een nieuwe) richting aan je organisatie

Kost het je veel tijd en energie om aan alle eisen te voldoen? En wil je jouw interne organisatie laten aansluiten op de strategische doelen en vastgestelde kaders? Wij sparren graag met je mee. Door jarenlange ervaring in beleid en kwaliteit weten wij wat er op je bord ligt.

Samen richten wij jouw interne processen slim en simpel in. Of je nu een kersverse of doorgewinterde zorgaanbieder bent.

Verbeter je processen met
 een kwaliteits systeem

Is kwaliteit al het uitgangspunt in jouw organisatie? Of is het nieuw voor je en weet je niet waar je moet beginnen? Een kwaliteitssysteem is minder ingewikkeld dan je denkt. Of je nu voor ISO of HKZ kiest, wij leren je kwaliteit op elk niveau te doorgronden en implementeren. Doordat wij dit samen aanpakken wordt het uitvoeren ervan zelfs eenvoudig en leuk. Zonder gedoe, met daadkracht.

Lees meer over Certificering

Contracteer je zorg

Wil jij gecontracteerde zorg bieden? Wij weten wat daarbij komt kijken. Wij lezen met je mee en bewaken de deadlines. Ook helpen wij je met het opstellen van de benodigde documenten.

Tijdens het gehele proces blijven wij betrokken, van de voorbereiding tot het moment van indienen. Samen vergroten we de kans op succes.

Meer informatie

Ben jij de zorgaanbieder
die het anders aanpakt?

In welke fase je bedrijf zich ook bevindt, wij laten je uitblinken in dat wat je het liefste doet. Wij helpen zorgaanbieders door heel Nederland. Wil jij stappen zetten met kwaliteit in de zorg? Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact