100% voorbereid op
audits in de zorg

Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk dat ISO- of HKZ-certificaat behalen. Dat snappen we. Toch kom je daar niet zomaar. De kwaliteit in jouw organisatie moet namelijk helemaal op orde zijn én je moet voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Voel je je een beetje overweldigd? Niet nodig! Buro KliX bereidt je 100% voor op audits in de zorg. Van interne kwaliteitsmeting tot praktisch verbeterplan.

MET AUDITS ZORG
JE VOOR INZICHT

Heb je het gevoel dat jouw zorgorganisatie continu achter de wet- en regelgeving aan holt? En wil je nu eindelijk eens vertrouwen op je interne processen? Wij weten welke eisen voor jouw zorgsector gelden en hoe je hieraan voldoet. Bovendien betrekken wij je hele organisatie bij onze slimme en simpele aanpak. Zonder gedoe en met een flinke dosis enthousiasme. Het moet namelijk wel leuk blijven.

Benieuwd waar jij binnen je organisatie mee aan de slag kunt? Buro KliX ondersteunt je zowel bij interne kwaliteitsmetingen als de voorbereiding op externe audits. Meer weten? Bekijk onze aanpak bij interne en externe audits in de zorg.

Interne audits in de zorg

Een frisse blik op jouw interne processen

Passen jouw interne processen nog bij de organisatie? En worden ze nog steeds op de juiste manier uitgevoerd? Met een interne kwaliteitsmeting brengen wij in kaart hoe jouw organisatie ervoor staat. Van het bestuur tot op de werkvloer. Daarnaast organiseren wij sessies voor interne thema’s, zoals de optimalisatie van het cliëntdossier en het uitvoeren van een risicoanalyse.

Externe audits in de zorg

Check of jij aan de gestelde eisen voldoet

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zeker als het aankomt op externe audits in de zorg. Wil jij goed beslagen ten ijs komen? Wij checken of er nog werk aan de winkel is binnen jouw zorgorganisatie. Dit vertalen wij naar een praktisch verbeterplan waar je direct mee aan de slag kunt. Zo weet je zeker dat je alles op orde hebt voor de externe audit.

Samen aan de slag
met audits in de zorg

Zie je beren op de weg naar jouw ISO- of HKZ-certificaat? Of wil je de puntjes op de i zetten voordat je start met interne of externe audits in de zorg? Kwaliteit in de zorg is minder ingewikkeld dan je denkt. Beloofd. Zitten we binnenkort bij jou aan tafel?

Contact