Een vliegende start
voor zorg aanbieders

Als nieuwe, bevlogen zorgaanbieder komt er veel op je af. Je wil namelijk niet alleen de beste zorg bieden, maar ook je (interne) organisatie op orde hebben. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het uitdenken van je ondernemersplan, het implementeren van een kwaliteitssysteem of het opstellen van een kwaliteitshandboek? Of kunnen we je helpen met zorgcontractering? Samen maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Schrijf een ondernemersplan dat staat als een huis

In het ondernemersplan komen je plannen als startende zorgaanbieder tot uiting. Dit is dan ook een goed vertrekpunt voor je organisatie. Het opstellen van zo’n plan is een flinke klus.

Heb je al een goed beeld van je doelgroepen? Of heb je hulp nodig bij de profilering van jouw organisatie? Wij helpen je graag uit de startblokken met een persoonlijk advies.

Implementeer kwaliteit
op elk niveau

Alle zorgaanbieders hebben te maken met eisen vanuit de wet- en regelgeving. Zie jij door de bomen (en het papierwerk) het bos niet meer? Door wetten en regels slim en simpel te vertalen naar een kwaliteitshandboek – of vast te leggen in een kwaliteitssysteem – helpen we je hier een weg in te vinden.

We bepalen gezamenlijk wat jouw organisatie nodig heeft om gecertificeerd te worden – en zorgen dat je werkwijze integraal onderdeel uitmaakt van je bedrijfsvoering.

Contracteer je zorg

Als nieuwe zorgaanbieder heb je ongetwijfeld nagedacht over het bieden van gecontracteerde zorg. In dat geval weet je ook dat daar veel bij komt kijken. Wil jij de kans op succes vergroten?

Wij ondersteunen je in het gehele proces – tot aan het moment van indienen. Denk daarbij aan het opstellen van de benodigde documenten en het bewaken van deadlines.

Lees meer over starten in de zorg

Vol vertrouwen van start met jouw zorg organisatie?

Met een slimme, simpele en gezamenlijke aanpak helpen wij je op weg. Zullen we binnenkort eens kennismaken? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Contact