Oplossingen op maat
voor
zorgaanbieders

Stel je voor dat kwaliteit in jouw organisatie op elk niveau tot uiting komt. Dat geeft ruimte. Niet alleen in je werkwijze, maar vooral in je werkgeluk. De vraagstukken?

Die verschillen per organisatie. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat een aanpak op maat tot het beste resultaat leidt. Met interne metingen en informatieve sessies spelen we in op de vragen die binnen jouw organisatie leven.

Maak kwaliteit inzichtelijk met een interne meting

Elke zorgsector kent specifieke eisen. Met een interne kwaliteitsmeting brengen wij helder in kaart hoe jouw organisatie ervoor staat. Wat zijn de sterke kanten van jouw organisatie? En waar liggen kansen en verbeterpunten? Wij bieden je concrete handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Wij kunnen onze metingen door de gehele organisatie heen uitvoeren. Van het bestuur tot op de werkvloer. Ook is het mogelijk om themagericht te werk te gaan. Hoe staat het bijvoorbeeld met de veiligheidscultuur? En wat zijn de risico’s voor de organisatie? Of zijn er mogelijkheden om het cliëntdossier te verbeteren? Wij denken mee op elk niveau.

Concreet aan de slag met een sessie op maat

Welke aspecten van jouw organisatie hebben aandacht nodig? Tijdens een interne sessie werken we aan de thema’s die door jou (samen met je team) zijn vastgesteld. Daarbij kun je denken aan:

  • het bepalen van je doelgroep(en)
  • het opstellen van een plan van aanpak
  • het optimaliseren van het cliëntdossier
  • het uitvoeren van een risicoanalyse het uitvoeren van (interne) audits
  • het actualiseren van je kennis rondom wet- en regelgeving

Of je nu ondersteuning wil in de vorm van een training of een (tijdelijke) werkgroep; een sessie van Buro KliX vul je volledig naar wens in.

Wees goed voorbereid op een inspectiebezoek

Zowel aangekondigd als onaangekondigd voeren IGJ en GGD inspectiebezoeken uit. Veel zorgorganisaties vinden dit een spannend moment. Voldoe je wel aan alle wet- en regelgeving volgens de richtlijnen van de IGJ en GGD?

Om je goed voor te bereiden vertellen we graag meer over het inspectiebezoek en het opstellen van een verbeterplan.

Lees meer over inspectiebezoek

Zitten we binnenkort
bij jou aan tafel?

Wij leren jou en je organisatie graag beter kennen. Met een persoonlijke aanpak komen we tot de kern van jouw vraag. Wij helpen zorgaanbieders door heel Nederland. Mogen wij ons vastbijten in één van jouw vraagstukken? Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact