Wij zijn
nieuwsgierig
betrokken
verbonden
Buro KliX

Nieuwsgierig, betrokken en verbonden. Dat is Buro KliX. Samen krijgen we de essentie van jouw organisatie boven water – en maken we de vertaalslag naar slimme en simpele processen. Met een frisse blik op beleid en kwaliteit helpen wij zorgaanbieders in de jeugdhulp, Wmo, forensische zorg, GGZ, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en verpleeghuiszorg. Ben jij de volgende?

Daphne Freese

Zorgorganisatieadviseur

“Vanuit wet- en regelgeving hebben zorgaanbieders te maken met allerlei eisen. Ik vind het jammer om te zien dat de energie en tijd veelal uitgaat naar het uitzoeken van deze eisen. Daarmee gaat veelal tijd verloren die ten koste gaat van het cliëntproces.”

“Mijn doel? Het vinden van een oplossing. Samen met de klant stel ik een werkwijze op die duidelijk, maar ook leuk is. Ik ben tevreden als jij zegt: dit was eenvoudiger dan we dachten en het heeft ons echt geholpen om meer bewustwording te creëren binnen onze organisatie.”

“Mijn kracht zit in het gesprek. Ik begrijp waar je als zorgaanbieder tegenaan loopt. Door jarenlange werkervaring in de zorgsector, zowel in het ondersteunende als primaire proces, weet ik waar de hulpvraag ligt.”

“Daarbij ligt mijn focus op wat een verandering oplevert voor zowel cliënten als medewerkers. Door te vertellen en voorbeelden te noemen, geef ik je meer inzicht in de mogelijkheden van jouw organisatie. Bovendien houd ik het lekker informeel, zodat je je snel op je gemak voelt.”

ik ben
eerlijk
enthousiast
toegankelijk 
daphne

ik ben
gedreven
praktisch
vernieuwend
suzanne

Suzanne van Doorn

Zorgorganisatieadviseur

“Met een achtergrond in bedrijfsmanagement overzie ik de samenhang tussen de verschillende processen. Aangevuld met de ervaring die ik heb opgedaan in de zorgsector, vind ik het leuk om de organisatiedoelen te vertalen naar de interne organisatie.”

“Mijn kracht? Mensen en middelen zodanig inzetten dat doelen behaald worden. En het liefst zo efficiënt mogelijk.”

“Hoe richt je een organisatie in en hoe meet je kwaliteit? Ik ben altijd op zoek naar de middelen en methodes die het werk zo makkelijk mogelijk maken. Met elke klant ga ik de diepte in. Ik wil van A tot Z weten hoe het zit, zodat er een duidelijke werkwijze ontstaat waarbij de neuzen dezelfde richting op staan. Ik zie de medewerker namelijk als het kapitaal van de organisatie.”

Gerbrich van Baar-Rohn

Junior Organisatieadviseur

"Mijn naam is Gerbrich en vanaf 1 oktober ga ik vol enthousiasme aan het werk bij Buro KliX. Na meer dan 10 jaar in de directe patiëntenzorg is het tijd voor een volgende uitdaging en ga ik aan de slag als junior organisatieadviseur. Binnen deze functie werk ik vanuit mijn zorgachtergrond aan het verbeteren van kwaliteit binnen diverse zorgorganisaties.
Als verzorgende-IG, mbo- en hbo-verpleegkundige heb ik in verschillende lagen binnen organisaties gewerkt en ben ik mij bewust van de dynamiekin de zorg. Door mijn werkervaring weet ik hoe medewerkers betrokken raken en waar behoefte aan is. Denken in mogelijkheden is mijn motto, in elke organisatie heb ik mij ingezet om verbeteringen door te voeren. Met deze kennis wil ik graag organisaties helpen zich verder te ontwikkelen en professionaliseren."

ik ben
behulpzaam
eerlijk
enthousiast
Gerbrich

ik ben
resultaatgericht
analytisch
betrouwbaar
Rianne

Rianne in 't Hout

Zorgorganisatieadviseur

De zorg voor of begeleiding van de cliënt staat bij mij altijd voorop. Wat vindt de organisatie
belangrijk en hoe zorg je dat je continu blijft leren en verbeteren. Met deze uitgangspunten ondersteun ik zorgorganisaties graag.

Mijn kracht ligt in het brengen van structuur door middel van eenvoud en duidelijkheid. Geen ingewikkelde handboeken of lange protocollen, maar een structuur waarmee de kwaliteit van de zorg geborgd blijft en veel aandacht is voor leren, verbeteren en ontwikkelen.

Mijn ervaring in kwaliteitsmanagement heb ik opgedaan in de technieksector, (ambulante) mondzorg voor ouderen en mensen met een beperking. Als kwaliteitsmanager was ik verantwoordelijk voor de bewaking van kwaliteit op operationeel en strategisch niveau. Door deze kennis weet ik hoe belangrijk het is om kwaliteit in de gehele organisatie “eigen” te maken.

Mijn visie op kwaliteit is dat het niet alleen behoort tot het takenpakket van de kwaliteitsmedewerker. Kwaliteit van de zorg loopt door de hele organisatie. Van de receptioniste tot aan de factuur.

En, wie ben jij? Wij leren
jouw
organisatie graag beter kennen

Ben je enthousiast geworden van ons verhaal? Wij luisteren met plezier naar het jouwe. Als sparringpartner ondersteunen wij zorgaanbieders door heel Nederland op het gebied van organisatieadvies, kwaliteitscertificering en zorginkoop en aanbesteding. Ook voor (kwaliteits)metingen en praktische sessies kun je bij ons terecht. Zien we je snel?

Contact