Wij zijn
nieuwsgierig
betrokken
verbonden
Buro KliX

Nieuwsgierig, betrokken en verbonden. Dat is Buro KliX. Samen krijgen we de essentie van jouw organisatie boven water – en maken we de vertaalslag naar slimme en simpele processen. Met een frisse blik op beleid en kwaliteit helpen wij zorgaanbieders in de jeugdhulp, Wmo, forensische zorg, GGZ, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en verpleeghuiszorg. Ben jij de volgende?

Daphne Freese

de verteller

“Vanuit wet- en regelgeving hebben zorgaanbieders te maken met allerlei eisen. Ik vind het jammer om te zien dat de energie en tijd veelal uitgaat naar het uitzoeken van deze eisen. Daarmee gaat veelal tijd verloren die ten koste gaat van het cliëntproces.”

“Mijn doel? Het vinden van een oplossing. Samen met de klant stel ik een werkwijze op die duidelijk, maar ook leuk is. Ik ben tevreden als jij zegt: dit was eenvoudiger dan we dachten en het heeft ons echt geholpen om meer bewustwording te creëren binnen onze organisatie.”

“Mijn kracht zit in het gesprek. Ik begrijp waar je als zorgaanbieder tegenaan loopt. Door jarenlange werkervaring in de zorgsector, zowel in het ondersteunende als primaire proces, weet ik waar de hulpvraag ligt.”

“Daarbij ligt mijn focus op wat een verandering oplevert voor zowel cliënten als medewerkers. Door te vertellen en voorbeelden te noemen, geef ik je meer inzicht in de mogelijkheden van jouw organisatie. Bovendien houd ik het lekker informeel, zodat je je snel op je gemak voelt.”

ik ben
eerlijk
enthousiast
toegankelijk 
daphne

ik ben
gedreven
praktisch
vernieuwend
suzanne

Suzanne van Doorn

de vertaler

“Met een achtergrond in bedrijfsmanagement overzie ik de samenhang tussen de verschillende processen. Aangevuld met de ervaring die ik heb opgedaan in de zorgsector, vind ik het leuk om de organisatiedoelen te vertalen naar de interne organisatie.”

“Mijn kracht? Mensen en middelen zodanig inzetten dat doelen behaald worden. En het liefst zo efficiënt mogelijk.”

“Hoe richt je een organisatie in en hoe meet je kwaliteit? Ik ben altijd op zoek naar de middelen en methodes die het werk zo makkelijk mogelijk maken. Met elke klant ga ik de diepte in. Ik wil van A tot Z weten hoe het zit, zodat er een duidelijke werkwijze ontstaat waarbij de neuzen dezelfde richting op staan. Ik zie de medewerker namelijk als het kapitaal van de organisatie.”

En, wie ben jij? Wij leren
jouw
organisatie graag beter kennen

Ben je enthousiast geworden van ons verhaal? Wij luisteren met plezier naar het jouwe. Als sparringpartner ondersteunen wij zorgaanbieders door heel Nederland op het gebied van organisatieadvies, kwaliteitscertificering en zorginkoop en aanbesteding. Ook voor (kwaliteits)metingen en praktische sessies kun je bij ons terecht. Zien we je snel?

Contact