MAAK KENNIS MET ONZE
SAMENWERKINGS PARTNERS

Ons doel is om zorgaanbieders verder te helpen op het gebied van beleid en kwaliteit. Om dat te bereiken, hebben wij verschillende samenwerkingspartners op het gebied van zorgadvies en kwaliteitscertificering. Door onze handen ineen te slaan, kunnen wij jouw zorgorganisatie op hoog niveau ondersteunen.

Wij zijn enorm blij en trots dat wij samenwerken met de volgende partners

Adcase

Op het gebied van kwaliteit en bedrijfsvoering werken wij samen met onze voormalige werkgever, zorgadviesbureau Adcase. Door kennis, kunde en capaciteit uit te wisselen, kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Meer weten?

Ga naar Adcase
DNV•GL

Als samenwerkingspartner van DNV GL - Business Assurance helpen wij je graag in de voorbereiding op certificering. Naast u, in plaats van tegenover u. Dat is de coachende stijl van auditeren die DNV GL hanteert. Wil je weten wat DNV GL voor jou kan betekenen?

Ga naar DNV•GL
DEKRA

Wil jij je processen naar een hoger plan brengen? Wij denken graag met je mee. Veiligheid en kwaliteit. Daar zet DEKRA zich voor in. Met een door DEKRA getoetst kwaliteitssysteem laat je zien dat de cliënt in jouw organisatie op één staat. Meer informatie over DEKRA vind je op www.dekra-certification.nl.

Ga naar DEKRA
HKZ

Buro KliX is partner van HKZ. Als HKZ partner kunnen wij je helpen bij het opzetten, implementeren en onderhouden van je kwaliteitssysteem. Wij worden als eerste op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. We nemen jou daar graag in mee, zodat je altijd goed voorbereid bent. Wil je meer informatie over HKZ, ga dan naar hkz.nl.

Ga naar HKZ

Zitten we binnenkort
bij jou aan tafel?

Wij leren jou en je organisatie graag beter kennen. Met een persoonlijke aanpak komen we tot de kern van jouw vraag. Wij helpen zorgaanbieders door heel Nederland. Mogen wij ons vastbijten in één van jouw vraagstukken? Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact