MAAK KENNIS MET ONZE
SAMENWERKINGS PARTNERS

Ons doel is om zorgaanbieders verder te helpen op het gebied van beleid en kwaliteit. Om dat te bereiken, hebben wij verschillende samenwerkingspartners op het gebied van zorgadvies en kwaliteitscertificering. Door onze handen ineen te slaan, kunnen wij jouw zorgorganisatie op hoog niveau ondersteunen.

Wij zijn enorm blij en trots dat wij samenwerken met de volgende partners

Adcase

Op het gebied van kwaliteit en bedrijfsvoering werken wij samen met onze voormalige werkgever, zorgadviesbureau Adcase. Door kennis, kunde en capaciteit uit te wisselen, kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. Meer weten?

Ga naar Adcase
DNV•GL

Als samenwerkingspartner van DNV GL - Business Assurance helpen wij je graag in de voorbereiding op certificering. Naast u, in plaats van tegenover u. Dat is de coachende stijl van auditeren die DNV GL hanteert. Wil je weten wat DNV GL voor jou kan betekenen?

Ga naar DNV•GL

Zitten we binnenkort
bij jou aan tafel?

Wij leren jou en je organisatie graag beter kennen. Met een persoonlijke aanpak komen we tot de kern van jouw vraag. Wij helpen zorgaanbieders door heel Nederland. Mogen wij ons vastbijten in één van jouw vraagstukken? Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact