MAAK KENNIS MET ONZE
SAMENWERKINGS PARTNERS

Ons doel is om zorgaanbieders verder te helpen op het gebied van beleid en kwaliteit. Om dat te bereiken, hebben wij verschillende samenwerkingspartners op het gebied van zorgadvies en kwaliteitscertificering. Door onze handen ineen te slaan, kunnen wij jouw zorgorganisatie op hoog niveau ondersteunen.

Wij zijn enorm blij en trots dat wij samenwerken met de volgende partners

DNV

Als samenwerkingspartner van DNV - Business Assurance helpen wij je graag in de voorbereiding op certificering. Naast u, in plaats van tegenover u. Dat is de coachende stijl van auditeren die DNV hanteert. Wil je weten wat DNV voor jou kan betekenen?

Ga naar DNV
DEKRA

Wil jij je processen naar een hoger plan brengen? Wij denken graag met je mee. Veiligheid en kwaliteit. Daar zet DEKRA zich voor in. Met een door DEKRA getoetst kwaliteitssysteem laat je zien dat de cliënt in jouw organisatie op één staat. Meer informatie over DEKRA vind je op www.dekra-certification.nl.

Ga naar DEKRA
HKZ

Buro KliX is partner van HKZ. Als HKZ partner kunnen wij je helpen bij het opzetten, implementeren en onderhouden van je kwaliteitssysteem. Wij worden als eerste op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. We nemen jou daar graag in mee, zodat je altijd goed voorbereid bent. Wil je meer informatie over HKZ, ga dan naar hkz.nl.

Ga naar HKZ
TÜV Rheinland

TÜV Rheinland test, inspecteert, certificeert en helpt mee aan de ontwikkeling van processen van klanten. TÜV Rheinland is wereldwijd toonaangevend op het gebied van inspecties en is meer dan 140 jaar geleden opgericht. De groep heeft 20.000 medewerkers in 69 landen.

Ga naar TÜV
ZilliZ

Bespaar tijd met jouw zorgadministratie in ZilliZ en voldoe aan alle kwaliteitseisen en regelgeving. De flexibele software is eenvoudig in gebruik, is veilig en bovenal zeer betaalbaar. Met ZilliZ haal je een complete cliëntenadministratie met verschillende formats en nog veel meer functies in huis!

Buro KliX is implementatiepartner van ZilliZ en helpt jou bij de opstart. Meer weten? Plan zelf eenvoudig een afspraak in voor een digitale rondleiding door één van de ZilliZ experts.

Ga naar ZilliZ
Bij Ons Advies

Al meer dan 10 jaar is Bij Ons Advies businesspartner van de Nedap Ons software. Ons is in Nederland een begrip en is marktleider in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg.

Vanuit Bij Ons Advies begeleiden we je graag bij het behalen van je kwaliteitseisen binnen je dossier, een efficiënt facturatieproces en een goed plan- en roosterproces.

Samen met Buro KliX zorgen we voor een hoge standaard in jouw cliëntendossier.

Ga naar Bij Ons Advies

Zitten we binnenkort
bij jou aan tafel?

Wij leren jou en je organisatie graag beter kennen. Met een persoonlijke aanpak komen we tot de kern van jouw vraag. Wij helpen zorgaanbieders door heel Nederland. Mogen wij ons vastbijten in één van jouw vraagstukken? Maak vrijblijvend een afspraak.

Contact