Ik ben
Resultaatgericht analytisch betrouwbaar
Rianne

Zorgorganisatieadviseur

Rianne

Over Rianne

“De zorg voor of begeleiding van de cliënt staat bij mij altijd voorop. Wat vindt de organisatie belangrijk en hoe zorg je dat je continu blijft leren en verbeteren? Met deze uitgangspunten ondersteun ik zorgorganisaties graag.”

“Mijn kracht ligt in het brengen van structuur door middel van eenvoud en duidelijkheid. Geen ingewikkelde handboeken of lange protocollen, maar een structuur waarmee de kwaliteit van de zorg geborgd blijft en veel aandacht is voor leren, verbeteren en ontwikkelen.”

“Mijn ervaring in kwaliteitsmanagement heb ik opgedaan in de technieksector, (ambulante) mondzorg voor ouderen en mensen met een beperking. Als kwaliteitsmanager was ik verantwoordelijk voor de bewaking van kwaliteit op operationeel en strategisch niveau. Door deze kennis weet ik hoe belangrijk het is om kwaliteit in de gehele organisatie ‘eigen’ te maken.”

“Mijn visie op kwaliteit is dat het niet alleen behoort tot het takenpakket van de kwaliteitsmedewerker. Kwaliteit van de zorg loopt door de hele organisatie. Van de receptionist tot aan de factuur.”