Zorg consultancy voor

organisaties met ambitie

Wil jij meer tijd, meer rust en meer structuur in je zorgorganisatie? Maar word je bedolven onder regels, protocollen en documenten? Geen zorgen. Buro KliX schept samen met jou orde in de chaos. Hoe? Met zorg consultancy voor zorgaanbieders en zzp’ers in de zorg. Ben jij toe aan een slimme en simpele aanpak? Wij zorgen dat kwaliteit de basis van je organisatie wordt.

Dit is hoe zorg consultancy eruitziet bij Buro KliX

Waar wil jij mee aan de slag? Kan jouw zorgorganisatie wel wat strategisch advies gebruiken? Wil je een kwaliteitscertificaat behalen? Of wil je juist jouw zorg contracteren? Wat je vraagstuk in de zorg ook is; Buro KliX denkt op elk niveau mee. Meer weten over onze zorg consultancy? Dit kunnen wij onder andere voor je doen.

 • Bepaal (opnieuw) de koers van je organisatie
  Ben je op zoek naar een manier om je strategische doelen te combineren met de vastgestelde kaders? Wij zijn je gesprekspartner op het gebied van beleid en kwaliteit. Liever inzoomen op een specifiek thema, zoals het cliëntdossier of een risicoanalyse? Met een strategische sessie valt alles weer op zijn plek. Beloofd!
 • Implementeer een slim en simpel kwaliteitssysteem
  Heb je al bepaald welk kwaliteitscertificaat bij jouw organisatie past? Of je nu voor ISO of HKZ gaat: onder een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) kom je niet uit. Gelukkig is het implementeren ervan een stuk minder ingewikkeld (en leuker) dan je denkt. Met onze hulp voelt je KMS straks als een tweede natuur.
 • Bereid je voor op de externe audit van ISO of HKZ
  Ben je goed op weg met het KMS? Met een interne kwaliteitsmeting toetsen wij of je alles correct toepast. Zijn er nog verbeterpunten? Dan stellen wij een praktisch verbeterplan voor je op. Daarnaast bereiden wij je voor op de externe audit van de certificerende instelling. Laat dat certificaat maar komen!
 • Vergroot je kans op contractering in de zorg
  Je wilt je zorg contracteren. Maar waar moet je precies beginnen? En hoe zorg je dat je aan de eisen van de gemeente, de zorgverzekeraar of het zorgkantoor voldoet? Met zorg consultancy zorgen wij ervoor dat jij intern alles op orde hebt en vergroten daarmee je kans op een zorgcontract.

Zorg consultancy waar de
vonken van afspatten

Wil jij je zorgorganisatie naar een hoger niveau tillen? Yes! Dan gaan wij graag met jou aan de slag. Met slimme en simpele zorg consultancy halen wij alles uit jouw organisatie. En we gaan net zo lang door tot de vonken ervan afspatten.

Contact