Kies voor kwaliteit
als zzp’er in de zorg

Ben jij een zzp’er in de zorg? Dan wil je natuurlijk bewijzen dat je voor kwaliteit gaat. Niet alleen omdat je aan kwaliteitseisen moet voldoen, maar ook omdat je je kansen op de markt wilt vergroten. Wil jij je als zzp’er laten toetsen op de gestelde normeisen? En vervolgens aantonen dat je de kennis en vaardigheden in huis hebt? Wij helpen je het HKZ-keurmerk voor zzp’ers in de zorg te behalen.

Vergroot je overtuigingskracht met het HKZ-keurmerk

Steeds vaker stellen hoofdaannemers, gemeenten of andere partijen de HKZ-norm als eis. Daarom ontwikkelde HKZ in samenwerking met belanghebbende partijen een keurmerk voor zzp’ers in de zorg. De norm bevat eisen voor hulpverleners binnen zorg en welzijn – en is bedoeld voor onder andere verzorgenden, jeugdzorgwerkers, activiteitenbegeleiders, verpleegkundigen en jeugd- en gezinsprofessionals (niveau 3 t/m7) in de langdurige zorg en de thuis- en kraamzorg.

Met het keurmerk toon je aan dat kwaliteit van zorg en duurzaam ondernemerschap in jouw onderneming op één staan. Het is een onafhankelijke toets van jouw kwaliteiten en het bewijs dat je aan de wet- en regelgeving voldoet. Bovendien vergroot het HKZ-keurmerk je overtuigingskracht op de markt, waardoor je zorgeloos kunt ondernemen.

Voor meer informatie verwijzen we je naar de bijlage.

Download de bijlage

Ga jij voor kwaliteit? Meld je aan voor onze workshop

Wil jij het HKZ-keurmerk voor zzp’ers in de zorg behalen? En wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op het (onafhankelijke) assessment? Meld je aan voor een workshop bij Buro KliX. Samen met andere zzp’ers leer je alles over de eisen die aan je gesteld worden. Ook krijg je een persoonlijk actieplan mee, zodat je precies weet wat je nog te doen staat. Vervolgens vraag je zelf het assessment bij HKZ aan.

Meld je aan voor de workshop

De data voor de workshop zijn nog niet bepaald. Op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter, dan ontvang je een bericht zodra je je kunt aanmelden.

Gegevens achterlaten

Buro KliX is samenwerkingspartner van HKZ. Dit houdt in dat wij alles weten over de HKZ-normen en werken volgens de HKZ-systematiek. Ook zijn wij als partner altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo weet je zeker dat je tijdens de workshop de laatste kennis opdoet.

Wat kunnen wij nog meer voor je betekenen?

Als verbinders in de zorg zijn wij jouw sparringpartner als het aankomt op kwaliteit in de zorg. Dat kan allerlei vormen aannemen. Van hulp bij het opstellen van je ondernemingsplan tot het bepalen van je doelgroep(en). En wat dacht je van een kritische blik op je kwaliteitshandboek? Samen tillen wij jouw onderneming naar een hoger niveau.

Zorgeloos ondernemen
als zzp’er in de zorg?

Wij denken op elk niveau met je mee, zodat jij je kunt richten op dat wat je het liefste doet: de beste zorg bieden. Zullen we binnenkort even sparren over jouw onderneming?

Neem contact op