Contracteer je zorg met onze hulp

Het contracteren van zorg is een spannende stap voor zowel nieuwe en doorgewinterde zorgorganisaties. Om te voldoen aan de eisen van de gemeente, het zorgkantoor of de zorgverzekeraar moet je slim en doelgericht te werk gaan. Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk? En waar moet je beginnen? Met onze hulp dien jij vol vertrouwen de aanvraag in.

Contracteer je zorg met onze hulp

Jij weet straks zeker dat je aan alle eisen voldoet

Het afsluiten van een zorgcontract is niet altijd gesneden koek. Zo moet je als zorgorganisatie aan behoorlijk wat eisen voldoen. We sommen de belangrijkste voor je op:

 • Je biedt onderscheidende zorg met een goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Je ondernemings- en financieringsplan staat als een huis
 • Je hebt erkenning in de vorm van een ISO 9001- of HKZ-certificaat
 • Je werkt conform de zorgbrede governance code
 • Je voldoet aan het inspectiekader van de voor jou geldende wet- en regelgeving

Als zorgadviesbureau ondersteunen wij je bij al deze punten. Zo kunnen we sparren over je zorgaanbod, je helpen bij het opstellen van een ondernemingsplan of samen met jou een kwaliteitsmanagementsysteem implementeren. Wij hebben alle kennis in huis als het aankomt op inkoop en aanbesteding. Of het nu om de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo), Jeugdwet, Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet Langdurige Zorg (Wlz) of forensische zorg gaat.

Vergroot je kans op een zorgcontract

Vergroot je kans op een zorgcontract

Je hebt je zinnen gezet op dat zorgcontract. Toch wordt niet elke aanvraag goedgekeurd. Dit hangt onder andere af van het aantal ingeschreven aanbieders in de regio en het beleid van de gemeente. Met een goede voorbereiding vergroot je de kans op contractering in de zorg aanzienlijk. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij de grootst mogelijke kans op succes hebt.

Met een slimme en simpele aanpak brengen we je doelgroep, organisatie en aanbod in kaart. Vervolgens bepalen we samen met jou de strategie voor de inkoop of aanbesteding. Benieuwd naar onze aanpak? Dit is wat we doen:

 1. We stellen de doelgroep van jouw organisatie vast
 2. We brengen per financier (gemeente, zorgkantoor of zorgverzekeraar) de eisen in kaart
 3. We verdiepen ons in de bijbehorende documentatie en leren je organisatie kennen
 4. Aan de hand van een resultaatgerichte actielijst bewaken wij het proces
 5. We verzamelen en controleren alle (aangeleverde) bewijslast
 6. Met onze hulp dien je zelf de aanvraag in

Ga jij voor dat zorgcontract? Wij helpen je van A tot Z.

Buro KliX ondersteunt zorgorganisaties door heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat jij het overzicht houdt in het proces van inkoop of aanbesteding. Binnenkort kennismaken?

Neem contact op