Een vliegende
start in de zorg

Als nieuwe, bevlogen zorgorganisatie komt er veel op je af. Je wil namelijk niet alleen de beste zorg bieden, maar ook je interne processen op orde hebben. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het uitdenken van je ondernemersplan, het implementeren van een kwaliteitssysteem of het opstellen van een kwaliteitshandboek? Of kunnen we je helpen met zorgcontractering? Samen maken we jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Een vliegende<br> start in de zorg

Een bedrijfsplan dat staat als een huis

In het ondernemersplan komen je plannen als startende zorgorganisatie tot uiting. Dit is dan ook een goed vertrekpunt voor je organisatie. Het opstellen van zo’n plan is een flinke klus.

Heb je al een goed beeld van je doelgroepen? Of heb je hulp nodig bij de profilering van jouw organisatie? Wij helpen je graag uit de startblokken met een persoonlijk advies.

Gelijk goed van start? Download onze checklist

Als starter in de zorg komt er veel op je af. Zeker weten dat je niets over het hoofd ziet? In onze checklist vind je 13 actiepunten voor nieuwe zorgorganisaties.

Stuur mij die checklist
Op alles voorbereid met ons handige starterspakket

Op alles voorbereid met ons handige starterspakket

Jij denkt misschien dat je zelf het wiel moet uitvinden… Maar wat ons betreft is dat helemaal niet nodig! Wij hebben namelijk een compleet starterspakket voor je uitgedacht. Zo wordt jouw start in de zorg opeens een stuk minder ingewikkeld. Dit krijg je allemaal:

 • Een basisset van de verplichte kwaliteitsdocumenten voor jouw dienstverlening
 • Verschillende voorbeelddocumenten die je eenvoudig zelf invult
 • Toegang tot een praktisch digitaal planbord
 • Een start- en slotsessie met een van onze organisatieadviseurs
 • Een sparringpartner die jou het zetje geeft dat je nodig hebt
 • Natuurlijk online en telefonische ondersteuning
Benieuwd wat dat je oplevert?

Benieuwd wat dat je oplevert?

 • Je bent voorbereid op een bezoek van de toezichthouders in de zorg
 • Je voldoet al voor een deel aan de HKZ-norm
 • Je beschikt over een uitgewerkte missie en visie
 • Je weet alles over relevante wet- en regelgeving voor jouw diensten
 • Je kunt diverse procedures laten zien aan je stakeholders
 • Je hebt een uitgewerkt privacyreglement
 • Je hebt een klachtenprocedure

Implementeer kwaliteit op elk niveau

Alle zorgorganisaties hebben te maken met eisen vanuit de wet- en regelgeving. Zie jij door de bomen (en het papierwerk) het bos niet meer? Door wetten en regels slim en simpel te vertalen naar een kwaliteitshandboek – of vast te leggen in een kwaliteitssysteem – helpen we je hier een weg in te vinden.

 

We bepalen gezamenlijk wat jouw organisatie nodig heeft om gecertificeerd te worden – en zorgen dat je werkwijze integraal onderdeel uitmaakt van je bedrijfsvoering.

Alles over certificering in de zorg
Wat dacht je van contractering?

Wat dacht je van contractering?

Als nieuwe zorgorganisatie heb je ongetwijfeld nagedacht over het bieden van gecontracteerde zorg. Maar wist je ook al dat er best wat bij komt kijken? Om de kans op succes te vergroten, moeten we slim te werk gaan.

Wij ondersteunen je in het gehele proces: tot aan het moment van indienen. Denk daarbij aan het opstellen van de benodigde documenten en het bewaken van deadlines.

Alles over contractering in de zorg

Vol vertrouwen van start in de zorg?

Met een slimme, simpele en gezamenlijke aanpak helpen wij je op weg. Zullen we binnenkort eens kennismaken? Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem contact op