We stellen je graag voor aan onze partners

Natuurlijk willen wij jouw zorgorganisatie zo goed mogelijk ondersteunen op het gebied van beleid en kwaliteit. Om dat voor elkaar te krijgen, werken wij samen met verschillende partners op het gebied van zorgadvies en kwaliteitscertificering. Samen maken wij jouw processen slimmer, simpeler én leuker.

We stellen je graag voor aan onze partners

Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met deze partners

DNV
DNV

Als samenwerkingspartner van DNV - Business Assurance helpen wij je graag in de voorbereiding op certificering. Naast je, in plaats van tegenover je. Dat is de coachende stijl van auditeren die DNV hanteert. Wil je weten wat DNV voor jou kan betekenen?

Bekijk de website
Dekra
Dekra

Wil jij je processen naar een hoger plan brengen? Wij denken graag met je mee. Veiligheid en kwaliteit. Daar zet DEKRA zich voor in. Met een door DEKRA getoetst kwaliteitssysteem laat je zien dat de cliënt in jouw organisatie op één staat.

Bekijk de website
HKZ
HKZ

Buro KliX is partner van HKZ. Als HKZ-partner helpen wij je bij het opzetten, implementeren en onderhouden van je kwaliteitssysteem. Zijn er nieuwe ontwikkelingen? Dan weten wij dat als een van de eersten. Natuurlijk nemen we jou daar graag in mee.

Bekijk de website
TÜV Rheinland
TÜV Rheinland

TÜV Rheinland test, inspecteert, certificeert en draagt al meer dan 140 jaar bij aan de ontwikkeling van processen. De groep is met meer dan 20.000 medewerkers in 69 landen wereldwijd toonaangevend op het gebied van inspecties.

Bekijk de website
ZilliZ
ZilliZ

Met ZilliZ haal je een complete cliëntenadministratie met verschillende formats en allerlei functies in huis. De flexibele software is eenvoudig in gebruik, is veilig en betaalbaar. Als implementatiepartner van ZilliZ helpen wij je bij de opstart.

Bekijk de website
Bij Ons Advies
Bij Ons Advies

Al meer dan 10 jaar is Bij Ons Advies businesspartner van de Nedap Ons software: een begrip in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Samen met Bij Ons Advies zorgen we voor een hoge standaard in jouw cliëntendossier. Van het behalen van kwaliteitseisen tot een efficiënt facturatie-, plan- en roosterproces.

Bekijk de website
Klachtenportaal Zorg
Klachtenportaal Zorg

Klachtenportaal Zorg biedt een luisterend oor, vakkundige bemiddeling en onafhankelijk advies voor kleinschalige zorgverleners en zelfstandige zorgprofessionals. Een klachtenregeling die zorgt dat klachten goed opgelost kunnen worden.

Bekijk de website
Zorgthuisnl
Zorgthuisnl

Zorgthuisnl is een landelijke branchevereniging voor zorgaanbieders binnen de sector zorg en welzijn. Met ruim 180 leden komt Zorgthuisnl op voor de (kleinschalige) zorg die zoveel als mogelijk thuis georganiseerd wordt, ongeacht waar dat ‘thuis’ is.

Bekijk de website

Ervaar de kracht van ons netwerk

Samen met onze partners ondersteunen wij zorgorganisaties door heel Nederland. Mogen wij ons vastbijten in één van jouw vraagstukken? Dan leren wij jou en je organisatie graag beter kennen. Stuur ons een bericht of maak gelijk een afspraak.

Neem contact op