Laten we samen de kwaliteit van jouw zorg een lift geven

Buro KliX is de sparringpartner voor zorgorganisaties die net een stapje verder willen. Of het nu gaat om organisatieadvies, certificering of zorginkoop en aanbesteding. Met een praktische en persoonlijke aanpak helpen we zowel nieuwe als bestaande zorgorganisaties hun doelen te bereiken. Meer tijd, meer rust en meer structuur: dat is ons doel.

Laten we samen de kwaliteit van jouw zorg een lift geven

Geef (opnieuw) richting aan je zorgorganisatie

Kost het je veel tijd en energie om aan alle eisen te voldoen? En wil je jouw interne organisatie laten aansluiten op de strategische doelen en vastgestelde kaders? Wij sparren graag met je mee. Door jarenlange ervaring in beleid en kwaliteit weten wij wat er op je bord ligt. Samen richten wij jouw interne processen slim en simpel in. Of je nu een kersverse of doorgewinterde zorgorganisatie bent.

Zorg­certificering

Jij wilt een kwaliteitscertificaat behalen: dat staat vast. Misschien omdat de gemeente, zorgverzekeraar of het zorgkantoor dit van je verwacht. Maar bovenal omdat je de beste zorg wilt bieden. Welk kwaliteitscertificaat past bij jouw organisatie? Wij sparren met je mee.

Meer informatie

Zorg­contractering

Wil jij dit jaar je zorg contracteren? Dan moet je slim en doelgericht te werk gaan. Er zijn namelijk nogal wat eisen om aan te voldoen. En mogelijkheden? Die zijn er ook volop. Weet je niet waar je moet beginnen? Met onze hulp dien jij vol vertrouwen de aanvraag in.

Meer informatie

Audits in de zorg

Natuurlijk is een ISO- of HKZ-certificaat jouw stip op de horizon. Maar wat moet je allemaal doen om daar te komen? Buro KliX bereidt je 100% voor op audits in de zorg. Van interne kwaliteitsmeting tot praktisch verbeterplan. Kom maar op met dat certificaat!

Meer informatie

Zorg consultancy

Soms moet je buiten de gebaande paden treden. Heb je al een van onze trajecten gevolgd en wil je nog een stapje verder? Of wil je direct in een specifiek thema, zoals je elektronisch cliëntendossier, duiken? Met zorg consultancy is het allemaal mogelijk.

Meer informatie

Inspectiebezoek
IGJ of GGD

De IGJ en GGD voeren zowel aangekondigd als onaangekondigd inspectiebezoeken uit. Hoe bereid je je daarop voor? En hoe stel je vervolgens een resultaatverslag of verbeterplan op? Samen met jou zorgen we dat alles werkbaar wordt.

Meer informatie

Kwaliteit in de zorg

Dat je er iets mee moet, staat vast. Maar waar begin je nu eigenlijk als het aankomt op kwaliteit in de zorg? Wat moet je allemaal regelen om aan die kwaliteitseisen te voldoen? En kost alles bij elkaar niet ontzettend veel tijd? Geen zorgen. Kwaliteit in de zorg kan ook op jouw manier.

Meer informatie

Ben jij de zorg­organisatie die het anders aanpakt?

In welke fase je bedrijf zich ook bevindt, wij laten je uitblinken in dat wat je het liefste doet. Wij helpen zorgorganisaties door heel Nederland. Wil jij stappen zetten met kwaliteit in de zorg? Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op