Als je hier bent, dan kan het stiekem beter

Misschien heb je nog geen kwaliteitscertificaat. Misschien heb je al een kwaliteitssysteem, maar wringt het aan alle kanten. Misschien wil je al jaren gecontracteerde zorg bieden. Hoe dan ook kan het voor jou een stuk beter. En daar helpen wij je graag bij. Samen bereiken wij jouw doelen in de zorg. Of dat nu een certificaat, een simpel kwaliteitssysteem of een zorgcontract is.

Als je hier bent, dan kan het stiekem beter

Eindelijk een aanpak die voor je werkt

Kost het je veel tijd en energie om aan alle eisen te voldoen? En wil je jouw interne organisatie laten aansluiten op de strategische doelen en vastgestelde kaders? Wij sparren graag met je mee. Door jarenlange ervaring in beleid en kwaliteit weten wij wat er op je bord ligt. Samen richten wij jouw interne processen slim en simpel in. Of je nu een kersverse of doorgewinterde zorgorganisatie bent.

Zorg­certificering

Jij wilt een kwaliteitscertificaat behalen: dat staat vast. Misschien omdat de gemeente, zorgverzekeraar of het zorgkantoor dit van je verwacht. Maar bovenal omdat je de beste zorg wilt bieden. Welk kwaliteitscertificaat past bij jouw organisatie? Wij sparren met je mee.

Meer informatie

Zorg­contractering

Wil jij dit jaar je zorg contracteren? Dan moet je slim en doelgericht te werk gaan. Er zijn namelijk nogal wat eisen om aan te voldoen. En mogelijkheden? Die zijn er ook volop. Weet je niet waar je moet beginnen? Met onze hulp dien jij vol vertrouwen de aanvraag in.

Meer informatie

Audits in de zorg

Natuurlijk is een ISO- of HKZ-certificaat jouw stip op de horizon. Maar wat moet je allemaal doen om daar te komen? Buro KliX bereidt je 100% voor op audits in de zorg. Van interne kwaliteitsmeting tot praktisch verbeterplan. Kom maar op met dat certificaat!

Meer informatie

Zorg consultancy

Soms moet je buiten de gebaande paden treden. Heb je al een van onze trajecten gevolgd en wil je nog een stapje verder? Of wil je direct in een specifiek thema, zoals je elektronisch cliëntendossier, duiken? Met zorg consultancy is het allemaal mogelijk.

Meer informatie

Inspectiebezoek
IGJ of GGD

De IGJ en GGD voeren zowel aangekondigd als onaangekondigd inspectiebezoeken uit. Hoe bereid je je daarop voor? En hoe stel je vervolgens een resultaatverslag of verbeterplan op? Samen met jou zorgen we dat alles werkbaar wordt.

Meer informatie

Als je dit leest wil je vast snel van start

En dat snappen we helemaal! Wij kunnen stiekem ook niet wachten. Daarom kun je na onze kennismaking direct van start. Wil jij stappen zetten met kwaliteit in de zorg? Dan spreken we je snel.

Snel aan de slag