Met zorg consultancy kies je voor verdieping

Soms moet je buiten de gebaande paden treden. Heb je al een van onze trajecten gevolgd en wil je nog een stapje verder? Of wil je direct in een specifiek thema, zoals je elektronisch cliëntendossier, duiken? Met zorg consultancy is het allemaal mogelijk. Noem jouw ambities in de zorg en we gaan ermee aan de slag.

Met zorg consultancy kies je voor verdieping

Zorg consultancy: zo doen wij dat

Waar wil jij mee aan de slag? Kan jouw zorgorganisatie wel wat strategisch advies gebruiken? Of wil je jouw kwaliteitssysteem doorontwikkelen en beter afstemmen op je organisatie? Wat je vraagstuk in de zorg ook is; Buro KliX denkt op elk niveau mee. Meer weten over onze zorg consultancy? Dit kunnen wij onder andere voor je doen.

Voor starters én ervaren organisaties

Voor starters én ervaren organisaties

Begin gelijk goed met je ondernemersplan
Start jij binnenkort je eigen zorgorganisatie? Dan heb je ook een ondernemersplan nodig. Eentje waarmee je een uitstekende basis legt voor je positie in het zorglandschap. Wij snappen dat zo’n plan uitdenken best lastig is. Daarom kijken we graag met je mee. Pas als jij een vliegende start maakt, zijn wij tevreden.

Bepaal opnieuw de koers van je zorgorganisatie
Ben je op zoek naar een manier om je strategische doelen te combineren met de vastgestelde kaders? Wij zijn je gesprekspartner op het gebied van beleid en kwaliteit. Liever inzoomen op een specifiek thema, zoals een risicoanalyse? Met een strategische sessie valt alles weer op zijn plek. Beloofd!

Aan de slag met een concreet vraagstuk

Aan de slag met een concreet vraagstuk

Ontwikkel je kwaliteitssysteem verder door
Als je al met een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) werkt, voelt het waarschijnlijk steeds meer ‘eigen’ in de organisatie. Maar wist je dat je ook nog een stapje verder kunt? Door je KMS door te ontwikkelen sluit het straks nog beter aan op je organisatie. Wij onderzoeken graag samen met jou op welke gebieden dat interessant is.

Optimaliseer je elektronisch cliëntendossier
Ben jij tevreden over je elektronisch cliëntendossier (ECD)? Of voelt het nog als een tijdrovend proces met veel administratieve rompslomp en ingewikkelde functies? Laten we zorgen dat je ECD weer werkbaar wordt. Niet alleen voor jou, maar voor alle lagen in de organisatie. Dat kan in één of meerdere sessies.

Zorg consultancy voor al jouw ambities

Wil jij je zorgorganisatie naar een hoger niveau tillen? Yes! Dan gaan wij graag met jou aan de slag. Met zorg consultancy gaan we gericht aan de slag met jouw vraagstuk(ken). Zullen we jouw interne processen samen weer slim en simpel maken?

Neem contact op