Ik ben
Empatisch integer nieuwsgierig
Karin

Backoffice medewerker

Karin

Over Karin

"Nog steeds is het een politiek agendapunt, de regeldruk in de zorg. Een sector waarbij mensen bevlogen zijn en met liefde zorgen voor een ander en waarin er dus weinig tijd is voor andere ‘regeldingen’. Sinds mijn studie heb ik al interesse in dit soort vraagstukken. Hoe kun je nu het werkplezier van medewerkers vergroten door juist die externe factoren te verbeteren of misschien wel helemaal weg te nemen? Wanneer je dit werkplezier vergroot, wordt je organisatie immers ook gezonder.

Ik hou van mensen. Waar worden ze door gedreven, wat maakt ze kwetsbaar en hoe zorg je ervoor dat ze zich goed voelen bij het werk dat zij doen? Leren, veranderen en verbeteren, maar ook stilstaan bij wat goed gaat. Iedereen in zijn kracht zetten, zodat een organisatie kan gaan bloeien. Dáár ligt mijn passie. Deze passie, kennis en ervaring wil ik als backoffice medewerker bij Buro KliX inzetten om organisaties verder te laten groeien en ontwikkelen.

Daarnaast werk ik als begeleider binnen een dagbesteding, waar ik met veel liefde de deelnemers ondersteun in het dagelijkse leven. Daarnaast houd ik me daar bezig met allerlei regelzaken, zoals rapporteren, de financiën, de kwaliteitsborging, activiteiten organiseren en social media. Door deze mooie combinatie sta ik altijd in verbinding met de zorg!"