Wij zijn Buro KliX: verbinders in de zorg

Gepubliceerd op: Suzanne van Doorn

Wij zijn Buro KliX: verbinders in de zorg

Is er een juist moment om een bedrijf te lanceren? Met de intrede van het coronavirus, speelde deze vraag regelmatig door onze hoofden. Dan maar wachten tot de storm gaat liggen? Juist nu alle zorgaanbieders in Nederland onder druk staan? De knoop was snel doorgehakt. Sinds afgelopen week is ons bedrijf Buro KliX een feit. Maar; wie zijn wij en wat is ons doel als verbinders in de zorg? In deze blog vertellen wij je daar alles over.

Allereerst stellen wij ons graag aan je voor. Wij zijn Daphne Freese en Suzanne van Doorn. Als organisatieadviseurs zetten wij ons in voor kwaliteit in de zorg. Slim, simpel en samen. Benieuwd naar onze persoonlijke verhalen? Die kun je hier lezen.

Baan jij je een weg door alle kwaliteitseisen?

Als zorgaanbieder ligt je hart bij de cliënt. De meeste organisaties worden dan ook niet bepaald enthousiast van regels, protocollen en documenten. Het kwaliteitskeurmerk? Dat wordt regelmatig als administratieve last ervaren. Ervaar jij dat ook zo? Geen zorgen! Je kunt kwaliteit namelijk ook zonder gedoe in je organisatie verweven.

Het doel van Buro KliX is om dit proces slimmer en toegankelijker te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw werkwijze 100 procent bij je past én voldoet aan de kwaliteitseisen. Zo wordt kwaliteit een toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

Van energieslurper naar waterdicht kwaliteitssysteem

Of je nu een nieuwe of bestaande zorgaanbieder bent; het implementeren van kwaliteit kost tijd en energie. Raakt jouw organisatie uit balans? Dan is het tijd om (opnieuw) de verbinding te leggen. Misschien ben je flink gegroeid, en sluit je werkwijze niet meer aan. Of zie je als starter door de regels de zorg niet meer.

Waar je ook tegenaan loopt; wij denken met je mee. Door processen te ontleden en documenten te versimpelen, wordt kwaliteit je tweede natuur. Als alleskunners op het gebied van kwaliteitsmetingen, procesoptimalisatie en verbetermanagement tillen wij jouw organisatie naar een hoger niveau.

Hoe kunnen wij kwaliteit nog slimmer en simpeler maken?

Met de start van ons bedrijf krijgen eindelijk onze ideeën vorm. Achter de schermen werken wij dan ook aan een slimme, digitale oplossing voor zorgaanbieders. Het doel? Tijd besparen en zekerheid bieden. Benieuwd naar onze plannen? Wij houden je hier op de hoogte!

Onze waardering gaat uit naar alle zorgaanbieders die ons land draaiende houden. Stijgt de druk je naar het hoofd? Wij gaan graag het gesprek met je aan. Al is het alleen maar om voor rust en ruimte te zorgen. Gelukkig zijn er voldoende digitale middelen om ook op afstand verbonden te blijven. Zullen we slim, simpel en samen met jouw organisatie aan de slag gaan?